Miljø

Det ydre miljø betyder meget for Starrent.dk, og vi bestræber os efter at belaste miljøet mindst muligt. Derudover kan et sundt miljø mindske risikoen for at udvikle allergi, både på arbejdspladsen og i hjemmet.

Det ydre miljø

For at optimere os selv til, at være så miljørigtige som muligt, sikrer vi først og fremmest at vores medarbejdere bliver grundigt oplært inden for miljørigtig rengøring. Vores miljøpolitik indbefatter blandt andet:

  • At vores rengøringsremedier er miljøvenlige og dermed belaster det ydre miljø i det mindst mulige omfang
  • At vores medarbejdere oplæres i helt basale ting, som korrekt dosering af rengøringsmidler samt anvendelse af korrekte midler ved hver enkelt rengøringsopgave
  • At vi sparer på strømmen og vandet ved rengøringen

For at gavne både dig og vores medarbejder, oplærer vi vores medarbejdere til altid at være meget opmærksomme på hygiejne, og til altid at anvende handsker under arbejdsgangen. Af andre ting kan nævnes, at vi eksempelvis anvender klude og spande fordelt efter farve til hver opgave, og strukturerer rengøringsplanen til først at rengøre toiletter sidst.

Arbejdsmiljø

God arbejdsmorale er vigtig for os, da vores medarbejdere er vores ansigt udadtil. Gennem løbende konsultationer med hver enkelt medarbejder sørger vi derfor for, at vores medarbejdere trives ved arbejdsgangen. På den måde skaber vi tryghed hos medarbejderen, og således ved vi, at vores medarbejdere altid vil komme ud til jer i højt humør og med et bredt smil på læben.

Vi sørger for, at alle vores medarbejdere har de bedste arbejdsvilkår vi kan tilbyde dem, både praktisk og hygiejnisk. I gennemgangen af medarbejderens oplæring, får medarbejderen en grundig instruering i, at anvende rengøringsrekvisitterne korrekt. Ligeledes forsøger vi altid at være på forkant med, at vores medarbejdere anvender ergonomisk korrekte rekvisitter. Dette gør vi, da vi er meget opmærksomme på at undgå nedslidning, og for at gøre rengøringsarbejdet så let og effektivt, som muligt.

Vi tilbyder

ERHVERVS RENGØRING

Hos Star Rent tilbyder vi virksomhedes
aftaler, til erhvervs drivende, der mangler
rengørings service.

LÆS MERE

PRIVAT RENGØRING

Hos Star Rent tilbyder vi rengøring
i private hjem. Vi laver alt fra
gulvvask, til vinduspusning.

LÆS MERE