Om os

Star Rent er et rensøringsfirma der har mere 10 års erfarring, baseret på tillid, kvalitet og tilfredse kunder, i et langvarrigt samarbejde.

For at opnå det, har vi medarbejderer der er oplært til at opfyle jeres behov for rengøring. Vores medarbejderer er motiveret og effektive, det er dem som er vores ansigt udadtil, defor sørger vi hele tiden for at de trives, så de kan have et bredt smil med ud til dig.

Vi Søgrer for at vores medarbejderer er i et godt arbejdsmiljø, ved at vi f.eks. kræver at de bruger handsker under arbejdsgangen, det er både praktisk og hygiejnisk. Vores medarbejderer har  meget erfarring til at opfylde den enkelte arbejdsopgave.

Vi støtter dem med kontrol og regelmæssige møder, hvor der bliver fremlagt spørgsmål og eventuelle problemer.

Hos os er det kunderne der får virksomheden til at cirkulere, derfor vil vi levere en service, som du vil blive fuldt tilfreds med. Vi går efter at have et godt forhold til vores kunder, ved at holde tæt kontakt. Vi går ikke efter at være Danmarks største eller bedste, vi går efter at gøre dig tilfreds, og hjælpe der hvor du har brug for os, for uden dig er vi ikke her.

En anden ting vi lægger vægt på er et sundt miljø, derved er det vigtigt for os at bruge miljøvenlige produkter, og sparre på strøm og vand. Det gavner dig og vores medarbejderer, ved at vi f.eks. minimerer allergichancerne i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Vi har kendskab til mange forskellige rengøringsvanskligheder, men formoder altid at leve op til kundernes forventninger.

Vi tilbyder

ERHVERVS RENGØRING

Hos Star Rent tilbyder vi virksomhedes
aftaler, til erhvervs drivende, der mangler
rengørings service.

LÆS MERE

PRIVAT RENGØRING

Hos Star Rent tilbyder vi rengøring
i private hjem. Vi laver alt fra
gulvvask, til vinduspusning.

LÆS MERE